Transplantácia vlasov

Najefektívnejší postup transplantácia vlasov

Niektoré hlavné príčiny vypadávania vlasov sú plešatosť vzoriek, riedenie vlasov a zranenia hlavy. Procedúry na transplantácia vlasov sú dnes bežné a vypadávanie vlasov sa dá úspešne obnoviť. Avšak výsledky sa líšia od človeka k človeku, ale je to najlepší spôsob obnovenia vlasov.

Pre dlhodobé výsledky

Existuje niekoľko fáz uskutočnených transplantácia vlasov. Ale okamžite je proces vykonaný, nebude potrebné opakovať liečbu. To spôsobuje, že tento typ liečby je veľmi nákladovo efektívny ako akákoľvek iná dostupná terapia na obnovu vlasov. Nie je potrebné používať kontinuálne lieky na predĺženie účinkov. Celý chirurgický transplantácia vlasov má trvalé výsledky.

Pre opätovný rast

Prirodzený vlasový folikul pacienta sa zvyčajne premiestnil do plešivej oblasti. Folikulum pôsobí ako prirodzený vlasový folikul a potom podporuje rast vlasov. Nie je to krátkodobé usporiadanie. Nakoniec sa vlasy vyvíjajú medzi tri až šesť mesiacov od transplantácie.

Ako postupy transplantácia vlasov fungujú

Jedná sa o jednoducho štandardizované postupy, pri ktorých sa zdravé vlasové folikuly umiestnené v zadnej časti hlavy transplantovali do oblastí, ktoré sa majú liečiť. Transplantácia vlasov sa úspešne aplikuje na mužskú aj mužskú plešatosť. Kritériom však je, že zdravý rast vlasov musí byť v zadnej časti hlavy. Silnejší rast, lepšie výsledky.

Pre pochopenie tohto postupu je dôležité poznať dve hlavné metódy transplantácia vlasov: FUT a FUE.