Transplantácia vlasov

Čo je transplantácia vlasov?

Pre mužov sú vypadávanie vlasov a plešatosť najčastejšími problémami, ktoré trpia v porovnaní so ženami, a preto sa snažíme v klinike PHAEYDE pre transplantácia vlasov, aby sme vám poskytli celoživotné riešenia.
Transplantácia vlasov je trvalé riešenie pre vypadávanie vlasov a plešatosť pre mužov. Je to chirurgický postup, pri ktorom chirurgovia odstraňujú štepy z chrbta a bokov hlavy; Neprítomnosť testosterónu spôsobuje, že vlasy sú hrubšie a zdravšie.
Potom doktor implantuje tieto štepy do plešatého a prázdneho priestoru v prednej a vrchnej časti hlavy, pretože tieto oblasti sú viac ovplyvnené od veku a mužského hormónu Testosterón. V klinike na transplantácia vlasov PHAEYDE je transplantácia vlasov 89% operácií v našej nemocnici.

Transplantácia vlasov FUE na klinike PHAEYDE

FUE vs FUSS

Nie je pochýb o tom, že dnešné metódy a metódy transplantácia vlasov sa zlepšili na nové výšky so schopnosťou obnoviť prirodzenú hustotu a prirodzene vyzerajúce vlasce.

Keď nastane čas na to, aby pacient podstúpil procedúru na transplantácia vlasov alebo obnovil vlasovú obnovu prirodzenej vlasovej línii pred stratou vlasov, existujú dve široko používané spôsoby transplantácia vlasov, ktoré sa v súčasnosti ponúkajú. Tieto dve metódy sú FUSS a FUE. Spôsob, akým sa štepy zozbierajú týmito metódami, sa líšia v technike.

FUSS znamená (Follicular Unit Strip Surgery). Postup FUSS je viac zastaranou technikou a viac invazívnym postupom, pri ktorom je časť pokožky hlavy odstránená, potom je donorová oblasť zošívaná alebo šitá, kde môže zotavenie trvať niekoľko týždňov až mesiacov s viacerými komplikáciami, ako je obmedzený rozsah pohybu , Tesnosť krku, znecitlivenie, hypertrofická jazva, ktorej konečný výsledok opúšťa darcovskú oblasť pacienta s nevzhľadnou lineárnou jazvou a v niektorých prípadoch, ak je potrebný vyšší počet graftov, by konečným výsledkom bola neprirodzená transplantácia vlasov.

Leave a comment